Videon kuvaaminen matkapuhelimella veden alla - Ulefone Armor X5 Pro


Videolla käytän matkapuhelinta Ulefone Armor X5 Pro, josta voit lukea tarkemmat tiedot klikkaamalla TÄSTÄ Ulefone virallisilla verkkosivuilla, se on todella hyvä matkapuhelin, joka kestää äärimmäisiä olosuhteita.  kaikkien puhelimen kuvauksesta löytyvien tietojen on oltava täsmälleen oikein, jopa hieman enemmän. Useimmiten puhelimien kuvaukset ovat vain parempia myyntiin saamiseksi, ja puhelin osoittautuu erityisen huonoksi.

Minulla on tällä hetkellä toinen samantyyppinen puhelin, koska ensimmäinen upposi meren pohjaan, joten kalojen täytyy nyt käyttää tätä puhelinta matopelinä :)))

Olen itse tehnyt seuraavat testit puhelimella: Kirjoitan tänne puhtaasti omasta kokemuksestani.
1. Testattu matkapuhelinta vedessä useilla mahdollisilla tavoilla
2. Testattu iskunkeston suhteen (putoaminen korkealta, ajaminen/kävely sen päällä)
3. Testattu kylmänkestävyyden suhteen

Muutamalla lauseella tehdyistä testeistä. 

Vesikokeet on suoritettu seuraavasti. Laitoin kännykän vesisäiliöön noin tunniksi ja sitten suoraan pakastimeen. Liottu altaaseen juoksevan veden alla. Olen toistuvasti uinut meressä ja kuvannut ja valokuvannut sen kanssa. Olen myös kokeillut kuvaamista noin 5 metrin syvyydessä. Olen kuvannut veden alla 15 minuuttia peräkkäin, noin metrin syvyydessä. 

Iskunkestotestin tein heittämällä sen 6-kerroksisesta parvekkeelta nurmikolle useita kertoja peräkkäin. Olen ajanut muutaman kerran autolla puhelimen yli... on selvää, että jos puhelimen alla on kivi, se vaurioittaa sitä...maan pitää olla tasaista. Pudotti noin 3 kerroksen korkeudelta soralle... Ylempi Gorillazin paksu suojalasi vaurioitui, jossa oli sitten syviä kolhuja ja halkeamia, alempi lasi oli ehjä. 

Kylmätesti - vedenkestävyys mainittiin ylempänä, joten veden ämpäristä ottamisen jälkeen laitoin puhelimen pakastimeen noin 15 minuutiksi. pakastimesta otetun matkapuhelimen päälle juuttuneet vesipisarat olivat jäässä.

Puhelin on läpäissyt kaikki testit täydellisesti, joten se toimii ilman ongelmia. Siksi uskallan lämpimästi suositella tätä puhelinta kaikille, jotka tarvitsevat puhelinta äärimmäisempiin tilanteisiin. Toimii hyvin myös eri hanskojen kanssa ja sopii siksi erinomaisesti työpuhelimeksi.

Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voi jopa sanoa, että yllättävän halvalla...

En usko, että CAT-puhelin koskaan kestäisi tällaisia ​​asioita. CAT-puhelimen hinta riippuu sen nimestä.

Lyhyt videopätkä vedenalaisesta kuvauksesta. Videol suomen tekstitys mutta ei paljon puhutaan :)

Vieraile myös mun toisi sosiaalisilla kanavilla saadaksesi lisätietoja
 • VIRALLINEN NETTISIVU
 • KUVAPANKKI
 • YOUTUBE
 • BITCHUTE VIDEOKANAVA
 • TWITCH - LIVE KANAVA
 • BUY ME A CAFFEE - LAHJOITUSSIVU
 • Kommentit

  SUOSITUT POSTAUKSET

  Saanatunturi huipu erikois reitti kiipeilyn ja valloittaa vuorenhuippu 1029m 5h 58m

  Vertailussa PWM ja MPPT laataussäätimet - Aurinkosähkö

  HALTI kaksi huippua kerralla - Suomi 1324m ja Norja 1365m

  Yhteenveto Kalajoen loma paikkasta - Lepäsin siellä 10 päivää :)