Aloitin matkan Eurooppaan matkailuautolla, jakaa vinkkejä ja kokemuksia.Aloitin uuden matkani ympäri Eurooppaa 12.3.2023 asuntoautolla. Tänään 15.3.2023 matkustan laivalla Helsingistä Tallinnaan. Suunnitelmana on mennä suoraan alas valtamerelle johonkin suuntaan (sloveenia) ja virkistäytyä valtameren veteen missä en ole koskaan käynyt :D

Haluaisin ja olisi kiva saada palautetta ja erilaisia ​​vinkkejä ja muuta hyödyllistä tietoa Euroopassa matkustaessani siellä aiemmin käyneiltä. Voit myös lähettää kommentteihin linkkejä omiin tai muihin blogeihin. Kaikki palaute on tervetullutta ja sitä arvostaan suuresti. Haluan myös mainita, että matkustan täysin yksin ja yritän löytää paikoja yöpyä jossain puskaparkoissa että vietä siellä yö tai muutamaan päivan ilmaseksi. Matkan pituutta ei ole varmistettu, mutta uskon, että se voi kestää muutaman kuukauden varmasti, koska en halua kiirehtiä :D

Sloveeniasta jatkaisi matkaansa valtamerta pitkin Italian läpi Portugaliin ja sitten takaisin jonnekin Tanskan ja Norjan kautta Nuoargamin suunta.

Matkakokemukseni rajoittuvat toistaiseksi Pohjois-Suomeen ja Nordkappiin. Olen asunut matkailuautossa hieman yli vuoden, tästä blogista löytyy tarinoita aikaisemmista seikkailuistani ja YouTube-kanavalta videoita ja kuvia voi katsella galleriassa, ja julkaisen säännöllisesti netissä kuvia-videopätkiä julkisella Telegram-kanavalla, nämä videot eivät välttämättä näy YouTube-kanavan yhteenvetovideoissa myöhemmin, joten kannattaa myös seurata sitä. Tätä Telegram-kanavaa voi katsoa verkkoselaimen kautta ilman lisäsovellusten asentamista tai rekisteröitymistä minnekään. Löydät sen napsauttamalla tätä. Nyt voit seurata seikkailujani Facebook-sivulla, jonka löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Voit vapaasti lähettää mielipiteitäsi, ehdotuksiasi, vinkkejäsi tai mitä haluat kirjoittaa minne tahansa kanavieni kommentteihin.

Haluan jo etukäteen kiittää erilaisista uusista hienoista kommenteista ja mun kanavien tilauksista ja seurajeista.

Nähdään tulevissa videoissa :D


Klo 11:30 lähdin laivalla Helsingistä :)VIERAILE MYÖS MUILLA KANAVILLANI SAADAKSESI LISÄTIETOJA IFFIsta
 • Virallinen sivu - lyhyttä tietoa minusta ja toiminnastani
 • BLOGI - pidempi kirjoitettu seikkailuarvostelu
 • IFFIn KUVAPANKKI - kaikki kuvat seikkailuistani
 • YOUTUBE KANAVA - kaikki seikkailut ja aktiviteetit videolla
 • RUMBLE VIDEOKANAVA
 • TWITCH - suorat lähetykset (lähetyksien katsominen uudestaan 1 viikko aikana)
 • Erilaisia ​​mahdollisuuksia tukea mu toimintaani(mahdollisuus ei myöskään taloudellisesti)
 • Kommentit

  SUOSITUT POSTAUKSET

  Vertailussa PWM ja MPPT laataussäätimet - Aurinkosähkö

  HALTI kaksi huippua kerralla - Suomi 1324m ja Norja 1365m

  Saanatunturi huipu erikois reitti kiipeilyn ja valloittaa vuorenhuippu 1029m 5h 58m