Projekti "Selviytyminen" - Asun yksin syrjäisessä syvässä metsässä...2023 syksyllä (syyskuu) aloitaan uuden projektin siitä, miten selviytyä yksin elämisestä syvässä metsässä, ilman sähköä ja kaukana sivilisaatiosta. Talo ja rakennukset kelpaavat vain purettavaksi.
Otin tämän haasteen vastaan, koska minusta tuntui olevan hyvin lähellä sielua olla oma itseni ja pärjätä omilla voimillani jos en saa ja ei kysy apua ulkopuolelta ja järjestelmästä. Koska suuntaukseni on tulla mahdollisimman riippumattomaksi järjestelmästä. Olen tehnyt päätöksen, etten enää tee orjatyötä järjestelmässä kenenkään rikastuttamiseksi ja tappamalla itseni sen kautta, en myöskään halua enää maksaa veroja roistomaisille hallitushahmoille. 

Haluan tulla omavaraiseksi, kasvattaa, tuottaa ja keksiä kaiken tarvitsemani ensin omaan käyttööni.

Kokemukset ja tiedot tätä varten olen hankkinut viimeisten lähes kahden vuoden aikana, kun olen ollut työtön ja koditon suuren huijauksen "korona" takia ja olen asunut asuntoautossa koko tämän ajan. Tunnen itseni äärimmäisen onnelliseksi ja vapaaksi sen jälkeen, kun minut on niin sanotusti heitetty ulos järjestelmästä. Teen omat päätökseni ja teen mitä haluan. Olen myös vihdoin tajunnut, miten vähän ihminen voi oikeasti pärjätä elämässä ja miten vähän ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen ja nauttiakseen vapaudesta ja terveestä elämästä. 
Elämme järjestelmässä, jossa me kaikki olemme orjia ja massakuluttajia, siellä on meneillään massojen ylikulutus, ja suuressa kuvassa tämän takia tuhoamme myös koko maailman luontoa sen kautta.

Jos olet kiinnostunut seuraa youtube-kanavani videoblogia, jossa näytän sinulle jotain kaunistelematta ja tai muuttamatta kaikki videot oman elämästä suora.

Jos olet kiinnostunut, voit seurata videoblogia youtube-kanavallani, jossa näytän jotain koristelematonta ja muuttamatonta. Kaikki videot tallennetaan ja julkaistaan juuri sellaisina kuin ne ovat. Toisin kuin videoblogini, sitä ei ole millään tavalla sponsoroinut kukaan näyttääkseen tai luodakseen väärennetyn kuvan katsojille rahan ansaitsemiseksi. Tämän projektin lisäksi olen luonut aiheesta keskustelukanavan Telegramissa, jossa ihmiset voivat keskustella aiheesta, kysyä kysymyksiä, keskustella ja tarjota omia ideoitaan, ajatuksiaan, ajatuksiaan. Tietenkin voitte myös jättää kommenttinne tänne ja myös youtube-kanavan videoblogiin.

Jos olet kiinnostunut tästä aiheesta, liity Telegramiin ja myös youtube-kanavaan, jätä kommenttisi kyseisiin kanaviin, osallistu rohkeasti tähän aiheeseen. Sinun ei tarvitse olla/elää samalla tavalla, riittää, jos tunnet sielussasi, että tämä on sinun aiheesi. 

Nämä muutokset tapahtuvat askel askeleelta ja huomaamattomasti niin kauan kuin teillä on vahva halu olla vapaa. Minäkin aloitin hiljaa tämän aiheen parissa 2 vuotta sitten ja huomaamatta olen siinä missä nyt olen. Jälkikäteen katsottuna en enää itsekään usko siihen, ennen tämä ajattelu- ja elämäntapa tuntui minustakin utopistiselta, mutta nyt jälkeenpäin katsottuna en voi enää elää sitä elämää ns. oravan pyörassä pyöritessä, orjana ja tehden töitä päivästä toiseen selviytyäkseni, maksaen veroja jonkun rikastuttamiseksi, tappaen terveyteni.... Olen nyt täysin stressitön, rauhallinen, onnellinen ja mikä tärkeintä täysin vapaa ja päätän itse kaikesta mitä teen ja koska teen...

Toivotan teille kaikkea hyvää ja parasta, ottakaa hetki aikaa ja katsokaa sisimpäänne ja kysykää itseltänne, mitä haluatte tai keitä haluatte olla!?

En ole aivopesemässä ketään eikä minulla ole aikomusta muuttaa ketään bloggaamisellani, näytän ja puhun vain elämästäni, käsityksistäni avoimesti muuttamatta mitään. Toistaiseksi palaute on osoittanut, että olen oikealla tiellä ja että monet ihmiset ovat kiinnostuneita. Tärkeintä tässä vapaudessa on ennen kaikkea sinä itse ja sitten ympärillesi alkaa kerääntyä oikeita ihmisiä, joiden vuoksi sinun ei tarvitse elää ja joiden vuoksi sinun ei tarvitse tehdä töitä päivästä toiseen miellyttääkseen ja ollakseen heidän ystävänsä..... ja huomaamattomia muutoksia alkaa tapahtua, ja yhtäkkiä löydät itsesi aivan uudesta positiivisesta ja iloisesta elämästä.

Nähdään videoblogeissa ja keskustelukanavalla, ja toivon eritäin kaunista, rauhalista, iloista ja jätko. :)


VIERAILE MYÖS MUILLA KANAVILLANI SAADAKSESI LISÄTIETOJA IFFIsta
 • YOUTUBE KANAVA - kaikki seikkailut ja aktiviteetit videolla
 • Virallinen sivu - lyhyttä tietoa minusta ja toiminnastani
 • BLOGI - lyhyesti kirjoitettu seikkailuarvostelu
 • IFFIn KUVAPANKKI - kaikki kuvat seikkailuistani
 • RUMBLE VIDEOKANAVA
 • TWITCH - suorat lähetykset (lähetyksien katsominen uudestaan 1 viikko aikana)
 • Erilaisia ​​mahdollisuuksia tukea mu toimintaani(mahdollisuus ei myöskään taloudellisesti)
 • Kommentit

  SUOSITUT POSTAUKSET

  Vertailussa PWM ja MPPT laataussäätimet - Aurinkosähkö

  Aloitin matkan Eurooppaan matkailuautolla, jakaa vinkkejä ja kokemuksia.

  HALTI kaksi huippua kerralla - Suomi 1324m ja Norja 1365m

  Saanatunturi huipu erikois reitti kiipeilyn ja valloittaa vuorenhuippu 1029m 5h 58m