Tietoja revontulien tarkkailuun

Olen asettanut tälle kaudelle (syyskuu-huhtikuu 2022-2023) tavoitteeksi nähdä revontulet omin silmin. Tämä sivu sisältää tiedot, joita käytän niiden näkemiseen.

Tämä sivu on uusin versio (29.8.2022) vanhasta tietosivustani, joka sijaitsee TÄÄLLÄ. Siellä olevalla sivulla on myös tietoa, mitä kaikkea täältä ei löydy (linkkejä eri seuranta- ja tietosivuille), kannattaa vierailla ennen :)

SEURAAMISEEN käytän pääasiassa alla olevan listan sivuja ja mobiilisovelluksia. Tietenkin näistä keskuksista lähetetään ilmoituksia myös sähköpostiin. Sivuilta löydät halutessasi vaihtoehdot niiden tilaamiseen itse.

REVONTULIEN näkemiseen tarvitset vain kirkkaan taivaan ja kauas pohjoiseen näkyvän horisontin, eli kauaskantoisen, häiriöttömän ja peittämättömän avoimen tilan. Pimeys ei ole niin tärkeää sijainnistasi riippuen, mutta parhaan tuloksen antaa pohjoisen taivaan pimein näkymä. Luonnollisesti myös revontulien olemassaolo on välttämätöntä :)

Olen iloinen voidessani jakaa tämän kaiken kanssasi ja odotan myös sinulta tietoja nähdäkseni ne paremmin, jos sinulla on sellaista, jota ei löydy tältä sivulta. Lähetä tietosi ylävalikosta YHTEYSTIEDOT-lomakkeella.

Yritän myös lähettää videon suorana kaikille kiinnostuneille. Jos haluat seurata twitch LIVE -kanavaani, KLIKKAA TÄSTÄ ...

Olen merkinnyt kalenteriin tulevia mahdollisia näköpäiviä, jos niiden KP-numero on 4 tai enemmän. Ennustaminen on mahdollista vain 27 päiväksi. Voit myös itse seurata sitä KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

LIVE ALKAA  kaikella mahdollisella kirkkaalla säällä alkaa klo 22:00 ja päättyy klo 02:00 yöllä

Kommentit

SUOSITUT POSTAUKSET

HALTI kaksi huippua kerralla - Suomi 1324m ja Norja 1365m

Saanatunturi huipu erikois reitti kiipeilyn ja valloittaa vuorenhuippu 1029m 5h 58m

Yhteenveto Kalajoen loma paikkasta - Lepäsin siellä 10 päivää :)

Asuntoauton suihkuallas korjaustyöt. Säästöremontti mahdollisuuksien mukaan puskaparkissa.

Esittelyssä Mitsubishi Eura-Mobi asuntoauto